Deltagerrekord på Idrætslærernes Forum 2014


22. oktober 2014

Der bliver sat ny deltagerrekord, når 235 idrætslærere og andre faggrupper med interesse i faget idræt mødes til Idrætslærernes Forum torsdag og fredag.

Idrætslærernes Forum 2012

Bag konferencen står Kroppen i Skolen, som er navnet på det samarbejde, Dansk Skoleidræt har med DGI og DIF omkring kurser for idrætslærere og en lang række undervisningsmaterialer til brug i idrætsundervisningen.

Idrætslærernes Forum foregår i Vingsted hotel og konferencecenter, og i løbet af de to dage vil deltagerne blive fyldt op med faglig inspiration, ny viden fra forskernes verden og ikke mindst få mulighed for en masse netværksdannelse og -vedligeholdelse.

Der vil være såvel praktiske som teoretiske input samt erfaringer fra den virkelige verden.

Centrale emner bliver eksempelvis "Idrætslæreren i skolereformen", hvor idrætsfaget kommer til debat i plenum, og "Prøver i idræt", hvor Det Nationale Videnscenter KOSMOS' arbejde og resultater med prøvemodeller til idrætsfaget fremlægges. Det er den nyeste og mest praksisnære viden og inspiration til, at deltagerne kan varetage, forberede og gennemføre reformens nye tiltag om idrætsprøver.

Læs mere om Kroppen i Skolen og Idrætslærernes Forum.