Deltag i Sæt Skolen i Bevægelse 2015


8. januar 2015

Kampagnen foregår i ugerne 16-19 og er målrettet elever på alle klassetrin. Når I tilmelder jer, vælger I en af ugerne, hvor I hver dag skal lave aktiv undervisning i så mange klasser som muligt.

Gå direkte til tilmelding

Aktive elever lærer mere
Det er bare med at få eleverne op af stolene og fyre op under undervisningen – gerne 60 minutter om dagen. For bevægelse i de boglige fag giver positive udsving på både trivsels-, sundheds- og læringsbarometret. Den nyeste forskning viser, at eleverne faktisk lærer mere med aktiv undervisning. Derfor er det en god ide at skabe rum for læringssituationer, der appellerer til både krop og hoved.

Kampagnegaver til de første 200 skoler
Tilmeldingen er allerede åben, og hvis I er hurtige på aftrækkeren, kan I være blandt de første 200 tilmeldte skoler, der får en spændende kampagnegave. Alle tilmeldte klasser får desuden en urskive, som hjælper eleverne med at holde styr på, hvor aktive de har været.


Sæt Skolen i Bevægelse er pr. 1. januar 2015 en del af indsatsen Sunde Børn Bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt. Det overordnede mål med indsatsen er, at flere børn og unge bevæger sig mere og grundlægger sunde vaner tidligt i livet.