Glæd dig til nye øvelser i Sæt Skolen i Bevægelse


27. februar 2015

Vi løfter snart sløret for de nye øvelser på vores Sæt Skolen i Bevægelse kurser og i nyhedsbrevet Ugens øvelse.

Husk også, at du til og med den 13. marts kan tilmelde din klasse til Sæt Skolen i Bevægelse kampagnen. Gå direkte til tilmelding

Deltag i sjove konkurrencer
Undervejs i kampagnen er der masser af sjove konkurrencer, som klasserne kan deltage i.

Klasse konkurrence:
Lav historier og sjove brain breaks i løbet af jeres kampagneuge og del den bedste med os. Vi belønner otte klasser på hvert trin.
Indskoling (0. – 3. klasse): Skriv og indsend en bevægelseshistorie
Mellemtrin (4. - 6. klasse): Skriv indsend en matematikhistorie
Udskoling (7. – 9. klasse): Skriv og indsend dit bedste brainbreak

Skole konkurrence:
Alle skoler, hvor samtlige tilmeldte klasser på skolen har været aktive mindst 60 minutter hver dag i løbet af deres kampagneuge, er automatisk med i lodtrækningen om en præmie til en værdi af 20.000 kr. Så husk at registrere resultater for alle de klasser, der er tilmeldt. Ellers er skolen ikke med i lodtrækningen.

Uge konkurrence:
Hver uge i kampagneperioden udtrækker vi en klasse, som vinder et terningesæt bestående af 31 terninger med bogstaver, tal og symboler samt et hæfte med 10 spændende lege. Vinderklasserne får sættet tilsendt, så det kan bruges i den uge klassen gennemfører kampagnen.

Dagens Dyst:
Udfordr hinanden i klassen – eller andre klasser på skolen – i Dagens Dyst. Upload et billede eller video af dysten på Instagram under hashtagget #dagensdyst og tag @saetskolenibevaegelse. Husk at skrive skole, klasse og hvilken dyst, I laver. Så er I automatisk med i lodtrækningen om spændende præmier hver uge.

Læs mere om alle konkurrencerne på www.sætskolenibevægelse.dk

Sæt Skolen i Bevægelse er pr. 1. januar 2015 en del af indsatsen Sunde Børn Bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt. Det overordnede mål med indsatsen er, at flere børn og unge bevæger sig mere og grundlægger sunde vaner tidligt i livet.