Læs årets første nummer af Idræt i skolen


2. marts 2015

Idraet I Skolen 1 2015I det nye nummer af Idræt i skolen kan du møde både idrætslærere og elever, der deler ud af de tanker og erfaringer, de har gjort sig i forbindelse med, at idrætsfaget er blevet prøvefag. Hvad tænker de om prøven, hvilken forskel har den gjort for idrætsundervisningen i det daglige, og hvilke forberedelser til prøven er de allerede i gang med nu? Alle disse tanker - og mange flere - får du indblik i, når vi går tæt på dem det hele handler om.

Gode råd til prøven i idræt
Idræt i skolen har også fulgt de kurser om den nye prøve, som er blevet afholdt på Syddansk Universitet, og vi giver dig gode råd og konkrete fif fra kurserne, som du selv kan bruge i din forberedelse til prøven.

Sunde Børn Bevæger Skolen
Du kan også læse om Sunde Børn Bevæger Skolen, der er navnet på vores nye store samarbejde med TrygFonden. Et samarbejde, der betyder, at Dansk Skoleidræt over de næste fem år kan hjælpe skolerne med at få bevægelse ind i hele skoledagen.

Skoleidrættens Forårsfestival 
Derudover kan vi fortælle, at vi sammen med Nordea-fonden og Dansk Skoleidræts kredse skyder Skoleidrættens Forårsfestival i gang hele 16 forskellige steder i landet her i foråret.

Derudover får du som altid masser af inspiration til en aktiv skoledag og nyheder fra skoleidrættens verden.

God læselyst!