Nye danmarksmestre i skolevolley

12. marts 2015

Der blev kæmpet til det yderste, smashet og blokeret så armene blev helt røde, grædt og jublet, da to tætte finaler ved danmarksmesterskaberne i skolehåndbold blev afviklet onsdag middag i Hyldgårshallerne i Ikast med Ikast KFUM Volley og Dansk Skoleidræt som arrangør.

I pigefinalen vandt Asgård Skole fra Køge, Kreds Gl. Roskilde Amt, 2-0 i sæt over Tingløkkeskolen fra Odense, Kreds Fyn, og i drengefinalen vandt Bakkegårdsskolen fra Gentofte, Kreds Københavns Omegn, 2-0 i sæt over Agedrup Skole fra Odense, Kreds Fyn. Dermed har de to skoler æren af at kunne kalde sig Danmarks bedste skolehold i volleyball anno 2015.

De spændende finaler var kulminationen på et flot stævne fra mandag til onsdag i Ikast, hvor 13 drengehold og 10 pigehold fra hele landet stillede op.
Det blev til et par dage med super god stemning både blandt holdene og ikke mindst på lægterne, hvor mange fulgte med i anstrengelserne på banen.

Vinder af årets Fair Play pokal blev i drengerækken Vrå Skole, Kreds Nordjylland, og i pigerækken Jels Skole, Kreds Sydvestjylland.

Alle kampresultaterne og en masse billeder fra stævnet kan findes på turneringens hjemmeside.

TV/Midtvest lagde vejen forbi stævnet, og det er der kommet nedenstående indslag ud af.