Nye danmarksmestre i skolebasket

16. april 2015

Efter to spændende finaler kan Beder Skole syd for Århus og Fuglsanggårdsskolen fra Virum kalde sig Danmarks bedste skolehold i basketball for henholdsvis piger og drenge.
Der blev kæmpet til det yderste, dunket og blokeret så armene blev helt røde, jublet og ærgret sig, da to finaler ved danmarksmesterskaberne i skolehåndbold blev afviklet onsdag middag i Forum Horsens med Dansk Skoleidræt som arrangør.

I pigefinalen vandt Beder Skole, Kreds Østjylland, 28-22 over Rungsted Skole, Kreds Nordsjælland, og i drengefinalen vandt Fuglsanggårdsskolen, Kreds Københavns Omegn, 34-19 over Tuse Skole, Kreds Vestsjælland. Dermed har de to skoler æren af at kunne kalde sig Danmarks bedste skolehold i basketball anno 2015.

De spændende finaler var kulminationen på et flot stævne fra mandag til onsdag i Horsens, hvor 9 drengehold og 9 pigehold fra hele landet stillede op.
Det blev til et par dage med super god stemning både blandt holdene og ikke mindst på lægterne, hvor flere fulgte med i anstrengelserne på banen.
Vinder af årets Fair Play pokal blev i drengerækken Tuse Skole, Kreds Vestsjælland, og i pigerækken Beder Skole, Kreds Østjylland.

Alle kampresultaterne og en masse billeder fra stævnet kan findes på turneringens hjemmeside.