Deltagere til skole-VM i volley og håndbold fundet


19. november 2015

Med sikre sejre uden overhovedet at afgive et sæt er både drengene og pigerne kvalificeret til verdensmesterskaberne i skolevolleyball, som foregår i Beograd i Serbien fra 25. juni til 3. juli.

Håndboldfinalerne var mere spændende. Her sikrede pigerne fra Randers Elite SportsCollege sig en tur til VM i skolehåndbold i Rouen i Frankrig med en 26-22 sejr efter en meget tæt kamp mod Idrætsefterskolen Ikast.

Ikast får også et håndboldhold med til VM. Drengene fra Idrætsefterskolen Ikast vandt over Randers ElitesportsCollege. Resultatet 26-20 lyder mere sikkert, end det var undervejs i den afgørende kamp. Også her fulgtes holdene pænt ad hele kampen.

Den landsdækkende turnering, der i daglig tale kaldes ISF-CUP, er den danske del af International School Sports Federeration VM-turneringer og afholdes hvert andet år.

Grundskoler, 10. kl.-ordninger, efterskoler, gymnasier, handelsskoler og tekniske skoler kan deltage i turneringer. I skoleåret 2015/16 afholdes turneringen i skolehåndbold og skolevolleyball. I skoleåret 2016/17 afholdes ISF-CUP i skolefodbold og skolebasketball