13. januar 2016 kl. 14:30

Find en turnering i nærheden af dig

De lokale kredse under Dansk Skoleidræt afholder masser af kvalifikationsstævner til de kommende DM’er i høvdingebold, basket- og volleyball. Jeres klasser kan stadig nå at melde sig til.

Hele klassen deltager i DM i høvdingebold. Både på og udenfor banen.

Det er lige nu, hvis I skal nå det. Flere steder er man allerede i gang med de lokale indledende stævner i volleyball, basketball og høvdingebold. Der bliver kæmpet om pladserne til kredsfinalerne, som afgør hvilke hold, der skal med til det landsdækkende Skole-DM.

 

Volley for 9. klasse og basket for 8.klasser

Basketball-stævnerne, der er for elever på en 8. årgang, foregår indtil den 9. marts. Volley-turneringerne er for elever på 9. årgang og kører lokalt i kredsene indtil den 3. februar. Så her kan der nogle steder være lukket for tilmelding.

Jeres hold skal bestå af elever, der går på samme årgang. Holdet må maksimalt sammensættes af elever fra 3 klasser på årgangen. Hvis I er en skole med en eller to klasser på årgangen, kan I supplere holdet med elever fra en klasse på årgangen under.
Find en turnering i nærheden af dig her. 

 

Høvdingebold for 5. klasse
Skoleturneringen i høvdingebold er et kæmpe hit i 5. klasse. Det er et sjovt og hurtigt boldspil, der fremmer bevægelse, koordination og boldkontrol – og ikke mindst sammarbejde. Her melder man sig til som klasse.
Høvdingebold er mere en blot et spil. Udover at spille høvdingebold i idrætstimerne har Dansk Skoleidræt et særligt undervisningsmateriale, der sikrer, at alle i klassen har en aktiv rolle ved skoleturneringen. Hver klasse kan bl.a. lave deres eget teamplayerkort, kampråb og våbenskjold for at skabe identitet og sammenhold.

Find jeres lokale kreds og meld klassen til DM i Høvdingebold.