21. januar 2016

Learn to Swim konference

Dansk Svømmeunion og Nordic Swimming Federation inviterer til den store nordiske konference ”Learn to Swim” fra den 1.-3. april, der i år afholdes i Billund. Så er du svømmeunderviser eller blot svømmeentusiast, har du nu chancen for at få masser af spændende input.

”Learn to Swim” er en nordisk konference, der afholdes hvert andet år og går på skift mellem de nordiske lande.

Konferencen er en blanding af teoretiske og praktiske oplæg. Derudover kan du også deltage i flere forskellige workshops med fokus på alt lige fra svømmeundervisning for voksne, Learn to Swim programmer i England og Holland, kreativitet i svømmeundervisningen og arbejdet med læringsmål.

Klar til at holde vejret?Stig
Konferencen slutter med den verdensberømte Stig Åvall Severinsen på scenen. Manden der nærmest er som en fisk i vandet.

Han er fire gange verdensmester i fridykning og verdensrekordholder i at holde vejret under vand i utrolige 22 minutter. Derudover ejer han firmaet BlueConsult, som arbejder med, hvordan et øget fokus på vejrtrækningen kan forbedre energiniveauet.


Tilmeld dig nu
Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at møde ligesindede fra hele Norden og Europa på hjemmebane.

Læs mere om konferencen og oplægsholderne og tilmeld dig senest 16. februar.

 
Hvis du har spørgsmål eller andet i forbindelse med konferencen, kan du kontakte:

Anna Jørgensen, udviklingskonsulent i Dansk Svømmeunion
Mail:
aj@svoem.dk, tlf.: 29 16 09 04