13. januar 2016 kl. 10:00

Sæt Skolen i Bevægelse kampagnen

Vil I have mere bevægelse ind i fagene og være en af Danmarks mest aktive skoler?

Kampagnen er for elever på alle klassetrin, der bliver motiveret til at få kroppen med i skolens forskellige fag.

Så vær med i Sæt Skolen i Bevægelses aktivitetsuger, der gør det ekstra sjovt at blive klogere. 

I ugerne 14-17 vælger hver klasse selv, hvilken uge der skal skrues lidt ekstra op for bevægelsen i de boglige fag - og I kan deltage i konkurrencen om spændende præmier.

Gratis inspirationsmaterialer
I får også tilsendt gratis kampagnematerialer, der hjælper jer med at holde øje med, hvor aktive I er og giver nem inspiration til undervisning med bevægelse. Helt uden at I skal lave om på skemaet.

Over 800 skoler har allerede tilmeldt sig kampagnen, men vi har stadig plads til flere. Tilmeld jer kampagnen senest den 3. marts på sætskolenibevægelse.dk for at deltage i aktivitetsugerne.

Gå direkte til tilmelding

 

Sæt Skolen i Bevægelse er en del af indsatsen Sunde Børn Bevæger Skolen, som er et samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Skoleidræt. Det overordnede mål med indsatsen er, at flere børn og unge bevæger sig mere og grundlægger sunde vaner tidligt i livet.

 

Kursus i aktiv undervisning

Sæt Skolen i Bevægelse tilbyder basis-kurser af tre timers varighed lokalt på egen skole. Kurset klæder både lærere og pædagoger på til aktiv undervisning med introduktion til konkrete aktiviteter med bevægelse i forskellige fag. I får også nemme pædagogiske værktøjer til at skabe en god vekselvirkning mellem aktivitet og ro i klassen.

For jer, der allerede har været på Sæt Skolen i Bevægelse kursus, tilbyder vi nu også et tre timers pro-kursus, hvor I får nemme metoder til udvikling af egne øvelser og værktøjer til at integrere aktiv undervisning i hele årsplanen.

Læs mere på www.sætskolenibevægelse.dk under Kurser.