10. februar 2016 kl. 16:20

Flere GameBoosters-kurser nu

Dansk Skoleidræt tager løbende imod tilmeldinger til nye kurser for GameBoosters - aktive udskolingselever, der sætter gang i pauserne for eleverne på mellemtrinnet.

GameBoosters er med til at øge trivslen i skolegården, og skabe et positivt socialt miljø på tværs af årgangene.

Dansk Skoleidræt afholder GameBoosters-kurser tre steder i landet i nærmeste fremtid, som I kan tilmelde jer. Kurserne er én-dagskurser for elever i overbygningen og foregår i Aarhus, Frederikshavn og Brøndby. Ligger din skole ikke i nærheden, hjælper Dansk Skoleidræt gerne med at sætte et kursus op i din kommune.

GameBoosters skaber pauser med action
Med uddannede GameBoosters kan jeres skole få suppleret de obligatoriske 45 minutters daglig bevægelse med aktive frikvarterer og dermed sikre endnu mere bevægelse i elevernes skoledag.
Skoler rundt i landet har haft masser af action i skolegården i frikvartererne med GameBoosters, der er storsøster til Legepatruljen.
Ud over den fysiske dimension er GameBoosters også med til at øge trivslen i skolegården, og skabe et positivt socialt miljø på tværs af årgangene. 

Her er de aktuelle kurser
GameBoosters-kurserne gennemføres løbende, efterhånden som skoler tilmelder sig. 
De aktuelle kurser er:

24/2 i Århus (Skødstrup Skole)

1/3 i Frederikshavn (Abildhallen)

16/3 Brøndby (Brøndbyvester Skole)

Alle kurser er fra 9.30-14.00 og det koster 350 kr. ex moms pr. elev.

Hvis I har brug for et kursus i nærheden af jeres skole, kan I også henvende jer til projektleder Chris Roholt på mail: cro@skoleidraet.dk og på telefon: 2060 3055.

Se mere på GameBoosters hjemmeside.