Nu kan alle skoler komme på Kickstarter-kursus


1. februar 2016

Som lærer eller pædagog, der arbejder i udskolingen, vil du nu have muligheden for at blive skolens Kickstarter, der er Dansk Skoleidræts navn på det nyeste projekt. Kickstarter er med til at ruske lidt op i de unge og sammen med dem indføre mere bevægelse og aktive pauser i udskolingen.

Det kan faktisk lade sig gøre at få de unge ud af klasselokaler og gevinsterne er mærkbare. Der er færre konflikter i krogene, og alle får iltet blodet lidt mere. På kurset bliver der delt ud af de seneste erfaringer og værktøjer til at udvikle de aktiviteter, der passer bedst til skolens rammer og behov. Nogle steder vil man lave eksklusive yoga-pauser for drenge, andre steder håndsquash for piger, der måske sidder for meget på chatforaer med deres tablets.

Kickstarters hjemmeside, www.kickstarter-sbbs.dk , er nu officielt i luften. Her er det muligt at tilmelde sig kurserne, der varer en formiddag og som minimum bør have 15 deltagende lærere og pædagoger.

Meld jer til et Kickstarter-kursus på Kickstarters hjemmeside, www.kickstarter-sbbs.dk eller hos projektleder Chris Roholt, mail cro@skoleidraet.dk .