10. marts 2016

DM i Skolevolley i prof rammer

DM i Skolevolley nummer 40 viste sporten fra sin bedste side.

Drengene fra Dalumskolen vandt en meget flot finale, som måtte ud i tredie sæt.

Man kan godt glæde sig til man kommer i 9. klasse. For da er der DM i Skolevolley. I år fik 325 elever en uforglemmelig oplevelse ved finalestævnet i Marienlystcentret i Odense.
Der var masser af flotte og tætte kampe, og det hele blev afsluttet med nogle spændende finalekampe og en fantastisk stemning. 

Bagsværd Kostskole og Gymnasium vandt finalen for pigerne og gik hele vejen uden overhovedet at afgive et eneste sæt gennem turneringen. Hos drengene blev det en odenseansk hjemmesejr, hvor Dalumskolen vandt efter en kamp, der blev en tresætter og hvor vinderne ligeså godt kunne have været Stavnsholtskolen fra Farum.
Stævnet blev afholdt i prof rammer med elitespillere fra landets bedste volleyspillere fra Marienlyst som dommere. Aftenen før gav profferne en underholdende opvisning, hvor de unge fik lov til at spillere med, og det var tydeligt dagen efter på finaledagen, at holdene havde lært nogle taktiske håndtegn og placeringer på banen.

Volleyball er et af Dansk Skoleidræts mange populære turneringstilbud. Rundt om i landet kan man som 9. klasse melde sig til de lokale kredsstævner, som kvalificerer de bedste hold til finalestævnet. 

Se de resultaterne fra finalestævnet her.