7. marts 2016 kl. 12:00

Giv et skulderklap med en fed belønningsdag

Unge mennesker, der sætter deres yngre skolekammerater i bevægelse i enten Legepatruljen, GameBoosters, Skolesport eller Gåbus kan deltage i en af forårets seks belønningsdage.

Som skole kan man anerkende de store elevers arbejde med at sætte deres yngre skolekammerater i bevægelse. Det kan man ved at lade dem deltage i en såkaldt belønningsdag, som er en sjov og gratis begivenhed fyldt med idrætsaktiviteter blandt ligesindede.

Hver eneste dag året rundt er der masser af unge mennesker, der gør en fantastisk indsats for helt bogstaveligt at sætte deres yngre skolekammerater i bevægelse. Det er både Gåbus-chaufførerne, der bringer de mindste elever aktivt og sikkert til skole på gåben. Det er de friske elever i Legepatruljen og GameBoosters, der hver eneste uge sørger for, at alle har nogen at lege med, så skolegården giver genlyd af leg og latter. Og sidst men ikke mindst er det alle de seje junioridrætsledere, der sætter skub i aktiviteterne i Skolesport og herigennem giver idrætsusikre elever fede oplevelser med idræt og bevægelse.

Tilmeld jer de nye fælles belønningsdage
Hvis I som skole gerne vil anerkende dem for det store arbejde, så har Dansk Skoleidræt og TrygFonden arrangeret en række nye store fælles belønningsdage for alle de unge mennesker her i foråret. Det er først til mølle, så tilmeld allerede nu jeres elever til en af dagene. 

Hvornår:
De seks belønningsdage løber af stablen følgende dage i maj:

  • Den 3. maj på Viborg Gymnastik og Idrætshøjskole
  • Den 4. maj på Vejle Idrætshøjskole
  • Den 9. maj på Nordjyllands Idrætshøjskole
  • Den 10. maj på Idrætshøjskolen Århus
  • Den 11. maj på Sønderborg Idrætshøjskole
  • Den 12. maj på Gerlev Idrætshøjskole

Hvad:
Alle dage er fra kl. 9.30-14.00. Dagen er et idrætsarrangement med masser af sjove lege/aktiviteter og idrætsoplevelser, som med garanti også sætter gang i lattermusklerne.

Hvem:
Skoler, der har Legepatrulje, GameBoosters, Skolesport og Gåbus kan deltage i en af de seks belønningsdage. Skolen bestemmer selv hvem og hvor mange elever, man ønsker at sende af sted. Der skal dog mindst deltage én voksen. Det er gratis at deltage, men skolerne skal selv stå for transporten.

Tilmelding:
Tilmelding senest den 31. marts til projektleder Ann-Karina Overlade på mail: ako@skoleidraet.dk