4. marts 2016 kl. 11:00

Idrætslærernes Forum bliver en del af ”Bevæg dig for livet”

Partnerskabet ”Bevæg dig for livet” står nu bag konferencen Idrætslærernes Forum. Det betyder, at konferencen fremadrettet tilbydes hvert eneste år.

Idrætslærernes Forum giver inspiration til din rolle som idrætslærer i form af både praktiske og teoretiske input samt erfaringer fra skolens og idrættens verden.

Den populære konference Idrætslærernes Forum har siden år 2000 budt på masser af faglig inspiration og skabt et solidt netværk blandt idrætslærere over hele landet.

Det bliver der ikke lavet om på - tværtimod. Fra og med 2016 afholdes den store 2-dages konference i regi af partnerskabet "Bevæg dig for livet", som er et samarbejde mellem DGI, DIF og Dansk Skoleidræt. Tidligere har det været Kroppen i Skolen, der har stået bag Idrætslærernes Forum.

Skiftet betyder, at der lægges flere ressourcer i Idrætslærernes Forum, der opgraderes, så konferencen nu afholdes hvert eneste år. Det sker også på baggrund af den store interesse for at deltage, hvor der tidligere har været lange ventelister for at få en plads.

Tilmeld dig allerede nu konferencen
Idrætslærernes Forum giver inspiration til din rolle som idrætslærer i form af både praktiske og teoretiske input samt erfaringer fra skolens og idrættens verden. Konferencen har simpelthen det hele for den engagerede idrætslærer.

Du kan allerede nu tilmelde dig Idrætslærernes Forum 2016, der afholdes den 27. og 28. oktober i Vingstedcentret. 

Kroppen i Skolen lukker
Med det nye partnerskab "Bevæg dig for livet" lukkes Kroppen i Skolen helt ned i løbet af første kvartal 2016. Det betyder også, at der sælges ud af Kroppen i Skolens materialer med 80 % rabat. Du finder alle materialer i webshoppen på skoleidraet.dk, så klik dig ind i butikken og gør et rigtig godt køb.

 

Om Bevæg dig for livet
600.000 flere danskere skal dyrke idræt i 2025. Det er ét af målene for den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie. En aftale, der går under navnet ”Bevæg dig for Livet”, og som har det overordnede mål at sætte Danmark i bevægelse. Nordea-fonden, TrygFonden, DIF og DGI investerer tilsammen 100 millioner kroner i projektet fra 2015-2018.

Skolen er et af de første syv områder, der fokuseres på i partnerskabet. Det er med udgangspunkt i et ønske om at få skabt en bevægelseskultur, der passer den enkelte skole og giver idrætsfaget et løft. Her står et kontinuerligt kompetenceløft af idrætslærerne helt centralt, og det er bl.a. det, som Idrætslærernes Forum skal understøtte.