Deltag på Idrætslærernes Forum d. 27.-28. oktober


7. juni 2016

Er du interesseret i emner som 'Den åbne skole', 'Inklusion i idrætten', 'Anatomi, fysologi og bevægelse i børnehøjde' - eller måske koncepter som Minitennis, Amerikansk rundbold eller Skole-OL? Så er Idrætslærernes Forum helt sikkert værd at se nærmere på.

Hvad er Idrætslærernes Forum?
Idrætslærernes Forum er to sammenhængende dage i Vingstedcentret ved Vejle. Her samles idrætslærere fra hele landet på en konference spækket med teoretiske og praktiske workshops, som alle bidrager med ny inspiration til idrætsundervisningen i skolen - uanset om man underviser i indskolingen, på mellemtrinnet eller i overbygningen.

Tidligere blev Idrætslærernes Forum afviklet hver andet år, men fremadrettet skal det være det årlige ”lokomotiv” for idrætslærernes fortsatte udvikling af værktøjer og metoder til at løfte idrætsfaget. Derfor afvikles Idrætslærernes Forum mindst en gang om året i 2016-2018 og to steder i landet (både øst og vest for Storebælt) i årene 2017 og 2018.

Hvad får du ud af at deltage i Idrætslærernes Forum?
Du får mulighed for at møde andre idrætslærere, udveksle erfaringer, dele viden og skabe netværk på tværs af landet.

Programmet er sammensat så alle, der arbejder med idrætsfaget, kan deltage i workshops, der passer til deres målgruppe og interesse. Vi stiller blandt andet skarpt på idræt som eksamensfag og ser på ”den røde tråd” i faget fra 0.-9. klasse, så de lærere, der skal føre eleverne til eksamen, er sikret, at eleverne er blevet klædt godt på fra første idrætstime i skolen.

Se hele programmet, og hvordan du tilmelder dig