Skoleidrættens Forårsfestival i lyd og billeder


7. juni 2016

Der bliver afprøvet en del mere eller mindre kendte idrætsgrene rundt omkring i landet til Skoleidrættens Forårsfestival. Alt fra jumping fitness og yoga over ultimate og parkour til vandpolo og rugby. De 44 festivaler byder på alt, hvad hjertet kan begære af fysiske udfoldelser. Festivalerne har trukket en del opmærksomhed fra mediernes side, og herunder kan du se enkelte af de mange historier fra aviser, tv og radio. 


Indslag fra TV2/Fyn om Skoleidrættens Forårsfestival i Tommerup den 25. maj: 

Indslag fra TV2 Øst om Skoleidrættens Forårsfestival i Ringsted den 30. maj:

Indslag fra TV/Midtvest om Skoleidrættens Forårsfestival i Viborg 1. juni:

Indslag fra TV2 Nord om Skoleidrættens Forårsfestival i Rebild 8. juni:

"Se billederne fra årlig sportsfestival" - Artikel og billedserie i Roskilde Dagblad

"Høj puls og glade grin på Lyngby Stadion" - Artikel fra nytomnordsjælland.dk

DR P4 Syd på besøg på Skoleidrættens Forårsfestival i Tønder den 24. maj.


Skoleidrættens Forårsfestival er et initiativ fra Dansk Skoleidræt og Nordea-fonden, der i den åbne skoles ånd sikrer nye samarbejder mellem skoler og det omkringliggende samfund. 

Forårsfestivalerne er et bud på, hvordan man lokalt kan tænke den åbne skole. Her får skolerne præsenteret flere nye mulige samarbejdspartnere på én dag.
På de fleste af de 44 festivaler er det foreninger, der skaber aktiviteter for skolerne. I enkelte tilfælde er det dog skolens store elever eller højskoler/efterskoler, der står for aktiviteterne. Alle modeller skal bidrage med vigtige erfaringerne i forhold til skolernes videre arbejde med den åbne skole.

Se billedserie fra Forårsfestivalen i Agerskov den 25. maj:

<Macro: (,)>