Diplomer og T-shirts til Skolernes Motionsdag


24. august 2016

De indledende forberelser til Skolernes Motionsdag 2016 er så småt i gang rundt omkring på landets skoler. Igen i år har Dansk Skoleidræt produceret en masse gode inspirationsaktiviteter, som alle skoler kan tage i brug i forbindelse med årets tema "bolden i fokus": Håndhockey, crazy crocket, flag football og quidditch er eksempler på mange spændende muligheder.

I forbindelse med Skolernes Motionsdag 2016 tilbyder Dansk Skoleidræt gratis diplomer i en kraftig kvalitet til alle elever. Bestilling af diplomer til din klasse foregår via vores webshop.

På samme vis kan du også downloade årets plakat - lige til at printe og hænge op på skolen.

Skal lærere og elever forkæles på selve dagen, kan man bestille den flotte Skolernes Motionsdag T-shirt i lækker svedtransporterende kvalitet. Den fås både til elever og lærere. Prisen er 55 kr. pr. stk.

Husk også muligheden for at bestille et eksemplar af boldspilsdugen, der er et nyt redskab til idrætsfagets værktøjskasse, der sætter spot på en række idrætsfaglige modeller. Dugen kan bruges i idrætstimerne på alle årgange - og det både før, under og efter Skolernes Motionsdag.