Skal I med til årets turneringer?


12. august 2016

Skal I ud og dyste med jeres naboskoler i en af Dansk Skoleidræts turneringer i det kommende skoleår?
De 15 kredse i hele landet står klar med lokale turneringer i høvdingebold, håndbold, fodbold, basket- og volleyball. Turneringerne giver adgangsbillet til de årlige DM-turneringer. Uanset placering er turene og mødet med elever fra andre skoler en oplevelse for livet.

Skole DM er for elever på 5.-9. årgang. DM’erne afvikles i forskellige discipliner på de fem årgange:

5. klasse: Høvdingebold

6. klasse: Fodbold

7. klasse: Atletik

8. klasse: Håndbold og Basketball

9. klasse: Volleyball

Hold øje med turneringerne i din lokale kreds.

Tilmeld jer Skoleligaen og VM-kval nu

De skoler, der har fodbold eller håndbold som et væsentligt omdrejningspunkt - det er især idrætsefterskoler og skoler med en idrætslinje - kan allerede nu tilmelde sig Skoleligaen. Seneste tilmelding er medio august. Se mere om Dansk Skoleidræts turneringer.

VM for skolehold

ISF-CUP - VM for skolehold - arrangeres hvert andet år. Næste skoleår er der VM i basketball i april i Porec i Kroatien og VM i fodbold foregår i maj 2017 i Prag i Tjekkiet. Tilmeldingsfristen 19. august.

Elever underviser elever

Kan eleverne inddrages i idrætsundervisningen eller skal idrætslæreren selv være helt hjemme i en idrætgren? Der står tit nogle dygtige elever, der har en mening om undervisningen. På Hedegårdsskolen i Ballerup bruger Charlotte Darlov elevinddragelse i idrætsundervisningen og fik sit hold med til DM i Skolebasket.
Se mere i Idræt i Skolen.