Nye danmarksmestre i skolefodbold

22. maj 2015

Der blev tacklet, skudt, kæmpet til det yderste, jublet og ærgret sig, da de to finaler ved danmarksmesterskaberne i skolefodbold blev afviklet torsdag eftermiddag i Skanderborg med Skanderborg Realskole og Dansk Skoleidræt som arrangør.

I pigefinalen vandt Sct. Hans Skole fra Odense 2-0 over Absalon Skole fra Roskilde, og i drengefinalen vandt Lærkeskolen fra Stenløse 3-2 over Jyllinge Skole. Begge finaler var enormt tætte og skulle ud i forlænget spilletid, før der blev fundet en afgørelse. Dermed har de to skoler æren af at kunne kalde sig Danmarks bedste skolehold i fodbold anno 2015.

De spændende finaler var kulminationen på et flot stævne fra tirsdag til torsdag i Skanderborg, hvor 9 drengehold og 10 pigehold fra hele landet havde kvalificeret sig.
Det blev til et par dage med super god stemning både blandt holdene, hvor der var stor fokus på det sociale samvær på tværs af skoler fra hele landet, og ikke mindst på lægterne, hvor flere fulgte med i anstrengelserne på banen. .
Vinder af årets Fair Play pokal blev i drengerækken Gildbroskolen, Kreds Københavns Omegn, og i pigerækken Raklev Skole, Kreds Vestsjælland.

Alle kampresultaterne og en masse billeder fra stævnet kan findes på turneringens hjemmeside.