Kom med til jubilæums-udgaven af Idrætslærernes Forum

Har idrætsfaget udviklet sig over de seneste 30 år? Det kan vi vist roligt sige at det har. Og det er netop derfor, at vi for tre årtier siden afviklede første udgave af Idrætslærernes Forum. Her får du netop ny inspiration, indblik i seneste tendenser, faglig sparring med idrætslærere fra hele landet - og meget mere. Nu er tilmeldingen til årets fedeste konference åben.

22. februar 2024

Kan du forestille dig noget federe end en hel dag, hvor du fra morgen til aften nørder helt til bunds i skolens fedeste fag - idrætsfaget? En dag spækket med spændende teori, inspirerende oplæg og praktiske workshops. At dagen så foregår i selskab med flere hundrede sprudlende idrætslærere, der er kommet for at netværke, bevæge og udvikle sig fagligt, er bare krymmel på toppen.


Jubilæum støver konceptet af

I år er det 30 år siden, at konferencen Idrætslærernes Forum så dagens lys. En markering som denne giver anledning til at ryste posen lidt, og derfor er opskriften på konferencen denne gang en lille smule anderledes. Konferencen strækker sig i år ikke over to dage, men er i stedet koncentreret om én dag fra morgen til aften. Det bliver til gengæld en faglig optursdag fyldt med idrætsfaglighed, praksis og sparring. Her får du  masser af bevægelse til både krop og hjerneceller i form af bl.a. 3 aktuelle workshops, der matcher det nye kvalitetsprogram for skolen, som skal politisk vedtages af Folketinget. Arrangørerne bag Idrætslærernes Forum vil sørge for at indholdet er så aktuelt som muligt for deltagerne - og derfor er de endelige vedtagelser om programmet udskudt lidt i år. Derfor trækker vi den lidt længere end sædvanligt med at offentliggøre det fulde program - men vi tør godt love, at det bliver mindst lige så godt som de seneste 30 år.

Så tag dit idrætsteam under armen og kom med på årets højdepunkt for idrætslærere!


Tid og sted

  • Torsdag den 3. oktober kl. 8.30 - 20.00 i Ringsted Sportscenter
  • Torsdag den 24. oktober kl. 8.30 - 20.00 i Vejen Idrætscenter


Pris:
 1895,- (ekskl. moms) pr. deltager inkl. fuld forplejning

Tilmeldingsfrist er 30. august 2024 (Deltagergebyr refunderes ikke ved afbud senere end 30 dage før arrangementets afvikling)


Arrangører:
 Dansk Skoleidræt, DIF og DGI

Tilmeld dig Idrætslærernes Forum her


Se billeder fra Idrætslærernes Forum i Ringsted 23.